Securitatepsi.ro este genul de firma la care toti investitotii apeleaza, mici sau mari. Cu totii au nevoie de o autorizatie psi pentru a le da unda verde in deschiderea afacerii.
Firma care se ocupa de proiectare PSI are preturi foarte accesibile, iar echipa de specialisti este mai mult decat capabila sa detecteze probleme, sa instaleze sprinklere si hidranti. Odata ce cladirea a trecut inspectia, proprietarii isi pot revendica autorizatia PSI.
Securitatepsi.ro ofera servicii de executie instalatie sprinklere si mentenanta instalatie hidranti interiori , doua lucruri esentiale necesare pentru orice birou, hala de lucru sau magazin.
Protectia impotriva incendiilor se realizeaza prin luarea tuturor masurilor de siguranta, incepand cu proiectul de executie al cladirilor, integrarea instalatiilor si procedurile de mentenanta, in parametrii optimi de functionare, si pana la dotarea spatiilor cu resursele tehnice de prevenire si stopare a incendiilor, conform prevederilor si reglementarilor in vigoare.
Stingerea incendiilor cu ajutorul sprinklerelor
Cladirile de dimensiuni mari si suprafete, precum spatiile de birouri, sediile comerciale, depozitele, fabricile, necesita sa fie dotate cu sisteme de stingere cu apa pentru stoparea raspandirii incendiilor.
Sistemul de stingere tip apa, pot fi montate in locurile care nu sunt predispuse la inghet, drept pentru care sunt prezente in interiorul cladirilor, acolo unde temperatura optima este mentinuta constant.
Sistemele umede sunt cele mai utilizate pentru crearea instalatiilor cu sprinklere, principiul de functionare si actiune fiind asigurat de reteaua de distributie cu apa sub presiune.
Aceste sisteme sunt activate in mod automat atunci cand temperatura depaseste o anumita limita, fiolele sprinklerelor se sparg, iar apa este distribuita sub forma de stropi, reducandu-se astfel pierderile provocate de incendii.
Spre deosebire de sistemele care utilizeaza exclusiv apa, sistemele apa-aer sunt caracterizate de flexibilitate in privinta locului in care sunt instalate, fiind potrivite si in spatiile unde temperaturile scad sub punctul de inghet:
-Spatiile neechipate cu sisteme de incalzire;
-Rampe de acces;
-Rampe de incarcare.
In comparatie cu sistemele umede, reteaua de distributie este umpluta cu nitrogen sau aer pana la capetele sprinklerelor, iar in cazul izbucnirii unui incendiu, sprinklerele se deschid, generand presiunea in instalatie pentru a actiona echipamentele de control si semnalizare amplasate intr-o zona incalzita, pompand apa in retea.
Acest tip de sisteme utilizeaza sprinklerele deschise (drencere), mai exact echipamente care nu dispun de fiola si care au orificiul deschis permanent.
Sistemele de stingere cu sprinklere deschise sunt actionate de sistemul de detectie incendiu, manual sau automat, in functie de modul in care este creata instalatia.
Modul de functionare al acestor sisteme este benefic, deoarece sunt utilizate deopotriva pentru stingerea focului si pentru crearea unor perdele de apa care stopeaza propagarea incendiilor izbucnite.
Sprinklere si sisteme cu preactiune
Acest tip de sprinklere formeaza un sistem uscat cu preactiune care este conectat la sistemele de detectie a incendiilor.
Principiul de functionare este urmatorul: atunci cand este declansata alarma de incendiu, apa umple retelele de distributie, fiind pulverizata doar in momentul in care temperatura atinge limita specificata pentru spargerea fiolelor.
Clientii au de unde alege atunci cand vine vorba de sprinklere, iar Securitatepsi.ro poate sa ofere servicii de top!
Lasă un răspuns